Customer Success Manager

Rotterdam Full-time

Jij bewaakt klantrelaties, bent contractverantwoordelijk en doet er alles aan om de beoogde klanttevredenheid te realiseren. Je kent de methoden en technieken van accountmanagement, analyseert wat goed gaat en beter kan en weet je accounts zodanig uit te bouwen dat de verkoop- en omzetdoelstelling per account worden gerealiseerd. Komt dit je bekend voor? Lees dan verder!

Youwe

Bij Youwe in ons nieuwe kantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een Customer Success Manager. We zijn op zoek naar iemand die de drive heeft om de hoogste klanttevredenheid te creëren, een lange termijn relatie met de aan jou toevertrouwde accounts te ontwikkelen en de beoogde verkoop-en omzetdoelstellingen te realiseren.

Jouw focus ligt op het planmatig opbouwen en onderhouden van goede relaties met de belangrijkste stakeholders binnen de accounts, het bewaken van de (contract) afspraken en volgen van de afgesproken orderrealisatie.

Wat wij van jou verwachten

  • Voert zelfstandig 100% van zijn werk uit en beheerst alle, ook de complexere, onderdelen van het vakgebied.
  • Overziet het gehele werkproces, ziet verbetermogelijkheden en komt met verbetervoorstellen.
  • Komt met de beste oplossingen vanuit bestaande vakkennis.
  • Werkt methodisch en gestructureerd naar het resultaat toe.
  • Is voor collega’s en klanten een expert op zijn vakgebied en beschikt over de meest actuele kennis.

Wat je van ons mag verwachten

Een dynamische en internationale rol op ons kantoor in Rotterdam. Youwe is een Great Place to Work, waar persoonlijke en professionele groei centraal staat. Onze ervaren, creatieve en gezellige collega's staan klaar om je te helpen en samen met Youwe door te groeien. Samen met onze klanten werken we aan prachtige digitale projecten, van e-commerce tot data-integratie. Onze internationale groeiambities zijn nog lang niet vervuld!

Over ons
Youwe is niet zomaar een digital agency. We stay ahead, go beyond met onze oplossingen voor organisaties die digitaal stappen willen maken. Dat maakt ons de perfecte "guide in the digital jungle" voor onze klanten, zoals PostNL, Nestlé, Auping and Quooker. We are Youwe, are you?

Heb je interesse in deze rol? Solliciteer dan via bovenstaande knop.
Vragen over de vacature? Dan staat Guy Ruina, Corporate Recruiter, je graag te woord. Stuur hem een email via g.ruina@youweagency.com. Let op: dit is alleen voor vragen, wil je solliciteren, doe dat dan via de knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Veiligheid en gezondheid staan voorop, vandaar dat kennismakingsgesprekken digitaal plaatsvinden. Zodra het weer veilig en verantwoord is, verwelkomen we je graag bij ons op kantoor.