Delivery Manager

Groningen Full-time

Bij Youwe zijn we op zoek naar een Delivery Manager die ons team in Groningen komt versterken. Ben jij een ervaren projectmanager die klanttevredenheid altijd vooropstelt en een uitdaging niet uit de weg gaat? Lees dan snel verder!

Youwe


Over de rol
Als Delivery Manager ben je de brug tussen de klant en het team, en weet je de wensen van je klanten te managen en te vertalen naar praktische doelen voor het team. Je coacht en motiveert je team om op een Agile manier de gestelde doelen samen te behalen. Binnen Youwe ben je de spil op het gebied van jouw klanten; je faciliteert, communiceert, prioriteert, rapporteert en documenteert zodat iedereen up to date is. Je bouwt elke dag aan de klantrelatie, beheert budgetten en zorgt ervoor dat geen enkel detail verloren gaat.

Wat vragen we van jou?

  • Ervaring als project manager of delivery manager bij een agency;
  • Ervaring met Agile/scrum;
  • Je kunt goed communiceren in zowel het Nederlands als het Engels;
  • Je weet snel te schakelen tussen verschillende projecten, disciplines en stakeholders;
  • Je bent een echte teamplayer en weet belangen van zowel Youwe als de klant te managen

Wat hebben wij te bieden?

Een dynamische en internationale rol voor 32-40 uur per week op ons kantoor in Groningen. Youwe is een Great Place to Work, waar persoonlijke en professionele groei centraal staat. Onze ervaren, creatieve en gezellige collega's staan klaar om je te helpen en samen met Youwe door te groeien. Samen met onze klanten werken we aan prachtige digitale projecten, van e-commerce tot data-integratie. Onze internationale groeiambities zijn nog lang niet vervuld!

Over ons
Youwe is niet zomaar een digital agency. We stay ahead, go beyond met onze oplossingen voor organisaties die digitaal stappen willen maken. Dat maakt ons de perfecte "guide in the digital jungle" voor onze klanten, zoals PostNL, Nestlé, Auping and Quooker. We are Youwe, are you?

Heb je interesse in deze rol? Solliciteer dan via de knop!
Vragen over de vacature? Dan staat Guy Ruina, Corporate Recruiter, je graag te woord. Stuur hem een email via g.ruina@youweagency.com. Let op: dit is alleen voor vragen, wil je solliciteren, doe dat dan via de knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Veiligheid en gezondheid staan voorop, vandaar dat kennismakingsgesprekken digitaal plaatsvinden. Zodra het weer veilig en verantwoord is, verwelkomen we je graag bij ons op kantoor.