Marketing & Communicatie Stage

Groningen Full-time

Rotterdam office

Ben je op zoek naar een écht relevante stage en heb je interesse in het snijvlak marketing/communicatie/human resources? In september 2021 mogen we bij Youwe weer een nieuwe stagiair(e) verwelkomen.

Over deze stage

Bij Youwe groeien we hard, dat betekent dat we getalenteerde en gedreven mensen nodig hebben om ons team te versterken. Het Recruitment Marketing team houdt zich bezig met marketing en communicatieactiviteiten om de juiste kandidaten aan te trekken. Hierbij kun je denken aan het maken van content (denk: blogs, emails, videos en foto's), slimme campagnes op te zetten en samen te werken met Human Resources, Recruitment en Marketing om het proces zo succesvol mogelijk te laten verlopen. In deze stage draai je dan ook mee in het recruitment marketing team, en proef je van de verschillende onderdelen van het vak.

Wat vragen we van jou

- Je bent student HBO/WO Communicatie, International Communication, Commerciele Economie of Marketing aan een Nederlandse hogeschool of universiteit en op zoek naar een meewerkstage

- Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

- Enthousiasme om nieuwe dingen te leren, te experimenteren en een uitdaging met twee handen aan te pakken

- Je hebt een proactieve houding en je werkt goed in teamverband

- Je kunt de verantwoordelijkheid aan om je eigen projectjes op te pakken. Daarbij heb je de drive om content te maken, slimme dingen te vinden van marketing- en communicatieactiviteiten en mee te denken over de beste vervolgstappen voor Recruitment Marketing bij Youwe.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een uitdagende stageplek voor 40 uur per week, ontvang je natuurlijk een stagevergoeding en intensieve stagebegeleiding van een ervaren specialist. Je voorganger heeft over haar stage dit te zeggen: “Tijdens mijn stage bij Youwe voelde ik mij snel onderdeel van het team en het is geweldig om de kans te krijgen om je eigen stage in te vullen naar wat je nog wilt leren of doen.” Je bent in overleg welkom op ons kantoor in Groningen, waardoor je nog wel het een en ander meekrijgt van het reilen en zeilen van een organisatie, naast een voornamelijk digitale stage in verband met Corona. Veiligheid en gezondheid staan voorop.

Over Youwe

Youwe is niet zomaar een digital agency, we stay ahead and go beyond met onze oplossingen voor organisaties die digitaal stappen willen maken. Dat doen we onder andere met e-commerce, websites, data-integraties, digital marketing en strategie en consulting trajecten. Onze uitgebreide ervaring maakt ons de perfecte "guide in the digital jungle" voor onze klanten, zoals Brandfield, Most Wanted NL, Riviera Maison en PostNL. We are Youwe, are you?

Wat je nog moet weten

Klinkt dit jou goed in de oren? Nog een paar kleine dingetjes dan. We communiceren veel in het Engels omdat we een internationaal bedrijf zijn, met diverse kantoren in het buitenland. Goed Engels spreken en schrijven is dan ook een asbolute vereiste.

Heb je inhoudelijke vragen over deze stage? Bel dan met Lisette van der Valk, Recruitment Marketeer bij Youwe via 050-5799393, ze beantwoordt graag je vragen. Het sollicitatieproces wordt behandeld door Maaike van der Linden, Corporate Recruiter. Zij is te bereiken via m.vanderlinden@youweagency.com voor vragen over het sollicitatieproces.