Office & Happiness Manager

Groningen Part-time

Bij Youwe zijn we op zoek naar een Office Manager die zorgt draagt aan ons kantoorpand in Groningen. Ben jij een aanpakker? Lees dan snel verder!

Over de rol
Als Office Manager bij Youwe ben je een alleskunner! Je houdt ervan om te organiseren, regelen en zorgt ervoor dat belangrijke gebeurtenissen niet worden vergeten. Je houdt van een opgeruimd kantoor (voornamelijk bij binnenkomst), voor je eigen collega’s maar ook voor andere gasten en klanten die langs komen. Als collega’s vragen hebben, weet jij hen vaak te helpen. Ook ondersteun je graag bij zakelijke (online) events. Uiteraard heb je daarnaast nauw contact met onze andere Office Managers van verschillende locaties. Je neemt graag verantwoordelijkheid en je maakt het werken voor jouw collega’s leuker en een stukje makkelijker.

Wat we van jou verwachten

  • Je bent enthousiast, spontaan en sociaal, bijvoorbeeld bij een speciale gebeurtenis van een collega stuur jij direct een kaartje toe;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Spreekt zowel Nederlands als Engels;
  • Je hebt al ervaring in een soortgelijke functie.


Wat wij kunnen bieden
Je krijgt alle vrijheid om de rol in te vullen naar eigen hand. Je werkt in een team dat vanuit Rotterdam opereert, maar dat neemt niet weg dat je voldoende gezellige collega’s hebt op kantoor Groningen!

Over ons
Youwe is niet zomaar een digital agency, we stay ahead and go beyond met onze oplossingen voor organisaties die digitaal stappen willen maken. Dat maakt ons de perfecte "guide in the digital jungle" voor onze klanten, zoals Brandfield, Most Wanted NL, Riviera Maison en PostNL. We are Youwe, are you?

Heb je vragen over deze vacature? Dan helpt Maaike, Corporate Recruiter, je graag verder. Je kunt haar bereiken via m.vanderlinden@youweagency.com of stuur haar een WhatsApp. Let op: dit is alleen voor vragen, als je wilt solliciteren gebruik dan het daarvoor bestemde formulier.

Gezondheid en veiligheid zijn het belangrijkst, daarom vinden kennismakingsgesprekken plaats via videogesprekken. Zodra het veilig en wel is, heten we je van harte welkom op ons kantoor.