Sales Director (Nordics)

Stockholm Full-time
laptop

Philosophy

Nu söker vi en operativ chef inom försäljning till Youwe i Stockholm, läs mer nedan.

Youwe expanderar snabbt och letar därför efter en kreativ och resultatorienterad pionjär, en operativ chef inom försäljning, som hjälper till att sätta Youwe på kartan i Norden. Med en stark kundportfölj och ett brett utbud av lösningar finns det enorma möjligheter i regionen. Kanske har du arbetat som Sales Director Nordics, eller arbetat i en annan säljroll som inneburit att du skapat affärsmöjligheter från grunden. Letar du efter nästa steg i din karriär där du kan vara en nyckelspelare och göra en verklig skillnad för framtiden? Youwe, en av Europas starkaste digitala full-servicebyråer välkomnar dig att söka redan idag!

Du kommer att bli en del av det internationella Youwe-försäljningsteamet. Du och andra experter från ett växande team arbetar nära för att skapa en gemensam påverkan för några underbara varumärken. Du kommer ofta att pusha dina gränser för innovation samt kreativitet, och Youwe kommer också stödja din utveckling genom deras interna akademi. I denna roll som operativ chef inom försäljning får du arbeta för stora varumärken med utmanande projekt, i en kultur som prisar frihet och ansvar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att lyckas i tjänsten ser vi att du har:

 • Erfarenhet av en liknande position under de senaste fem åren eller mer, hos en annan digital byrå eller teknikpartner.
 • Ett bevisat resultat när det gäller digital strategi, kundupplevelse, digital planering, innehållshantering och e-handel.
 • Skapat rapporter om periodiska försäljningsframsteg, arbetat med affärsutveckling och har erfarenhet av den nordiska marknaden.
 • Arbetat med agila tillvägagångssätt baserade projektförsäljningar, förberedelse av presentationer, och granskning av kontraktsdokumentation.
 • Arbetat med försäljningsverktyg inom digital marknadsföring som exempelvis Hubspot CRM, LinkedIn samt Navigator.
 • Erfarenhet av strategin GTM och är flytande i svenska tal / skrift samt har mycket goda kunskaper i engelska tal / skrift.


Dina framtida arbetsuppgifter:

 • Ansvara för försäljning, presentationer, möten och intäktsgenerering.
 • Merförsäljning till befintliga kunder och konton (account mining) i samarbete med Affärsutvecklingschefer och leveransgrupper.
 • Vårda leads genom försäljningscykeln, vara primär kontakt för potentiella kunder / leads för att skapa affärsmöjligheter.
 • Samarbeta med interna och externa intressenter för att förbereda svar på RFPs, förslag och avtal.
 • Varje vecka samt månad, sammanställa affärslägesrapport innehållande pipeline samt vunna och förlorade möjligheter på den nordiska marknaden.


Rollen innebär också:

Detta är en tillsvidaretjänst som inleds med en provanställningsperiod. Anställningen startar så snart rätt person kan vara på plats. Du utgår från Youwes kontor på söder, resor i tjänsten kommer att förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Hej, vi är Youwe. Vi är en ISO 27001-certifierad digital byrå med full service. Med mer än 220 av de bästa utvecklarna, formgivarna, digitala marknadsförarna och strategerna, så skapar vi våra kunders framgångar online. Från våra kontor i Nederländerna, Ukraina, Storbritannien och Norden arbetar våra team alltid sida vid sida med våra kunder.
Vi hjälper organisationer att förändra sig i den digitala världen. Med hjälp av data och smarta algoritmer hjälper vi våra kunder att hålla sig uppdaterade om den senaste utvecklingen i den digitala världen som ständigt förändras. Youwe kombinerar teknologi, data och kreativitet för att förändra och förbättra det sätt på vilket varumärken kommunicerar med sina kunder. Tillsammans med våra partners gör detta oss till en av Europas starkaste digitala full-servicebyråer.

Stay ahead. Go beyond.

Do you have questions about the vacancy? Then Erwin Idelenburg, CCO, will be happy to help you. You can reach him via: e.idelenburg@youweagency.com

NOTE! During the current Corona crisis, conversations take place via Skype, as our employees also work from home.